Uncategorized

Yeni Mercedes-AMG GLC 43 Coupe SUV, Paris 2016’yı ele geçiriyor

Bu yeni Mercedes-AMG GLC 43 Coupe-markanın sürekli büyüyen çeşitli performans modellerine katılmak için en güncel AMG amiral gemisi. Yeni GT C Roadster ve Generation EQ Idea Cars and Truck ile birlikte 2016 Paris Motor Fuarı’nda Mercedes ‘standını doldurdu.
GLC 43 Coupe, GLC 43 SUV ve C 43 aralığı da dahil olmak üzere diğer “43” tasarımlarında keşfedilen dokuz vitesli otomatik şanzımanın yanı sıra aynı çift turboşarjlı 3.0 litrelik V6’ya sahiptir. Tıpkı bu arabalar gibi, motor 362bhp ve 520nm torku çalkalıyor ve Mercedes’in 4Matik Sistemi ile dört tekerleğe de gönderiyor.
14

GLC 43 coupe, 4.9 saniyede 0-62mph yapabilir-Porsche Macan GTS ile aynı yanı sıra bir Jaguar F-Pace S’den daha hızlı ve aynı zamanda 155mph’lik bir kısıtlı en yüksek hıza ulaşacaktır. Resmi yakıt ekonomik iklim rakamları 34mpg ve 192g/km.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

• En iyi 4x4s ve SUV’ler
Bir AMG modeli olduğu için GLC 43 Coupe, spor direksiyonunun yanı sıra beş modlu bir dinamik seçme sürücü sistemine sahiptir. Ortak hava süspansiyonu, yoldan çıkmaya yetiyorsanız, yolculuk yüksekliğini artırabileceğinizi ima ederken, arka taraflı 4Matik dört tekerlekten çekiş sistemi daha sportif bir sürücü üretmelidir.
Şık stil dış ve iç stil ile devam eder. Dışarıda, GLC 43 coupe tıknaz bir ön tampon, biraz dik tırmıklanmış spoyler, dörtlü krom egzozlar ve 19 inç alaşım jantlar vardır.
14

İçeride, alıcılar metal pedallar, orta konsol üzerindeki karbon fiber etkisi ve koltuk dikişinde ve emniyet kemerlerinde kırmızı flaşlara göre tedavi edilir. Cihazlar da benzer şekilde insan yapımı deri spor koltukları, bir spor direksiyon simidi ve hatta gösterge panelinin merkezi ekranında sunulan bir yarış turu zamanlayıcı ekranını içerir.
Yeni Mercedes-AMG GLC 43 Coupe, Aralık ayında satışa çıkmadan önce 28 Eylül’de 2016 Paris Motor Fuarı’nda halka açık çıkışını yapacak. Maliyetler şu anda habersizdir, ancak GLC coupe rutin GLC’den yaklaşık 5.000 £ daha fazla olduğu için, 43 coupe’nin yaklaşık 52.000 £ ‘dan başladığını görebiliriz.
Yeni amiral gemisi GLC Coupe hakkında neye inanıyorsunuz? Aşağıda bize bir yorum bırakın…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *