Uncategorized

Alfa Romeo Stelvio First Edition, yeni Alfa SUV

Alfa Romeo, yaklaşan Stelvio SUV’un sınırlı sayıda versiyonunu ortaya koydu – Alfa’nın 4×4’üne Quadrifoglio performans tuzakları olmadan ilk resmi bakış.
Stelvio First Edition olarak adlandırılır, sadece sınırlı sayıda bir modelden beklediğiniz, farklı stil ayarları artı bol miktarda ekipman sunar. Alfa, yeni Porsche Macan rakibinin bu versiyonunun sadece 503bhp Quadrifoglio’nun ikinci olduğunu söylüyor.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

• Şu anda satışa sunulan en iyi SUV’ler
İlk baskı modeli, 2250rpm’de 276bhp ve 400nm tork üreten alüminyum 2.0 litrelik dört silindirli turboşarjlı benzinli bir motor kullanıyor. Alfa’nın dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla dört tekerleği de süren sekiz vitesli otomatik şanzımanla eşleştirildi. Alfa, Stelvio’nun bu versiyonunun 5.7 saniyede 0-62mph kırabileceğini iddia ediyor.
Q4 dört tekerlekten çekiş sistemi, otomobilin torkunun yüzde 100’ünü normal sürüş koşullarında arka aksa gönderir, ancak aktif aktarım kasası ve ön diferansiyel, ön tekerleklere gönderilecek gücün yüzde 50’sine kadar izin vermelidir. kaymayı tespit eder.
8

Dışarıda, Stelvio First Edition 20 inç beş dal alaşım jantları, boyalı fren kaliperleri, krom kaplama pencere çerçevesi artı bi-xenon farlar ile karakterizedir. Ayrıca kapı kollarında arka camlar ve nezaket ışıkları alır. Arkada büyük bir alüminyum kızak plakası, her köşeye iki egzoz çıkışı yerleştirilmiş arka tampona gömülüdür.
Kabin, elektrikle ayarlanabilir, ısıtılmış ve bellek fonksiyonları ile siyah tam tahıllı deri koltuklarla döşenmiştir. Döşeme, direksiyon simidi artı ahşap döşeme ekleri üzerindeki alüminyum vites değiştiren kürekler katılır. Ekipman, 8.8 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı ve 7 inç dijital gösterge paneli ile görüntülenen bir 3D uydu navigasyon sistemi içerir.
8

Çok sayıda sürücü desteği özelliği de paketin bir parçasıdır. Stelvio First Edition, çarpışma uyarısı, otomatik acil durum frenleme ve şerit yardımı öne çıkarır. Bir ters kamera, ön ve arka park sensörleri, güç destekli bir bagaj kapağı ve otomatik farlar ekipmanı tamamlıyor.
Stelvio First Edition için rezervasyonlar Avrupa’da açıktır, ancak Alfa Auto Express’e sadece ilk baskının İsviçre ve İtalyan pazarlarına vuracağını söyleyebilir. Stelvio’nun bu sonbahara kadar İngiltere’ye gelmesi beklenmiyor.

Alfa’nın ilk SUV’si bir başarı hikayesi olacak mı? Yorumlarınız ile düşüncelerinizi öğrenmemize izin verin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *