Uncategorized

‘İçten yanmanın ölümünün raporları büyük ölçüde abartılıdır’

Dünya çapında petrol işi neden bu kadar huzurlu ve görünüşte içten yanmalı motorun ‘yakın ölümü’ iddiasıyla geri döndü? Petrol veya dizel motorlu araçların sürücülerine hizmet ederken, genellikle yıllık gelirlerde milyarlarca gelir elde eden para motive edilmiş iş devleri hakkında konuşuyorum.
Eğer alabiliyorsanız harika bir iş, anladılar… yakında herhangi bir zaman bırakmayacaklar. Normal şüpheliler – ekomentalist endüstri; Tam burada yarın politikacılar gitti; EV Salesmenler – Yollarına ulaşın, içten yanmalı motorlar yakında yasadışı ilan edilecek ve BP, Esso ve kabuk gibi, yedek ön haciz pompalarını ortadan kaldırmak ve mahvetmek için kabuk istenecek.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

• Satışta en iyi elektrikli araçları inceleyin
Yok canım? Ben buna inanmıyorum. Geleneksel hükümetimiz 2040 benzin ve dizel motorların yasaklanacağını düşünüyor (ya da öyle mi? Bununla birlikte, farklı zorlu nedenlerle, bu yetkilinin-şimdilik-kesintiye uğramanın yanı sıra kesintiye uğramış olacağına inanmıyorum, Kuzey Amerika, Asya, Afrika, anakara Avrupa’ya (‘Doğu Yakası’ özellikle kıta), artı giderek küçük dünyamızın diğer kısımları.
Ve muhteşem zengin petrol devleri ve avukat orduları, analistler ve lobiciler benden çok daha olumlu, 2040’da ve ötesinde hala yakıt satacaklar. Gerçek şu ki, 100 yıldan fazla bir süredir birçok otomobil içten yanmalı motorlara (ICES) güveniyordu. Ayrıca, gördüğüm saygın, bağımsız, devam eden araştırma çalışması, önümüzdeki on yıl boyunca, potansiyel olarak daha uzun süre, ICES’in araç sürücüleri için en çok aranan, en çok satan güç birimlerini kalacağını gösteriyor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *