Uncategorized

Ürün Ödülleri 2013: Kazananlar

hepimiz yeni bir araba isteyeceğimizi duyurdu, ancak çoğu sürücünün nakitlerini sahip oldukları veya hayatı direksiyonun arkasında daha kolay hale getirme nakit harcama olasılığı daha yüksek.
Auto Express’te bunu hiç unutmadık, satış sonrası zaman ve kaynaklar ayırdık.
Geçen yıl, doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için yüzlerce otomobil aleti, aksesuar ve temizleyiciyi test ettik. Birçok test endüstri standartlarına dayanmaktadır, ancak ürünleri her zaman kullandığınız gibi değerlendiririz. SAT-NAV’lardan Scratch Removers’a kadar, en iyi seçimlerimiz paranızı akıllıca harcamanıza yardımcı olacaktır.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak, son 12 ay içinde gerçekten göze çarpan 20 en iyi performans ve ürün bulacaksınız. Hepsi botunuzda veya garajınızda bir yeri hak ediyor ve satma zamanı geldiğinde otomobiliniz için en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır. İster yaz veya kış için lastikler olsun, trafiği yenmenize ve hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak en son teknoloji isterse boya çalışmanızı korumanın en iyi yolu olsun, titiz testlere dayanan tarafsız seçimlerimizle burada bulacaksınız.
Ayrıca, 2013 yılı için yılın son derece sevilen Auto Express Ürününü de adlandırdık – bu, son 12 ay boyunca gerçekten etkilendiğimiz tek kit. Bunun değerli bir kazanan olduğunu kabul edeceğinizden eminiz.
En İyi Aksesuarlar
En iyi yaz lastik en iyi kış lastik en iyi eller serbest kit en iyi far ampul en iyi bisiklet rafı en iyi tornavida seti en iyi otomobil vakumu en iyi hızlı kamera bulurucu en iyi çizik çıkarıcı en iyi sat nave nav
En İyi Otomobil Temizleme Kiti
En iyi balmumu ve cila en iyi tekerlek temizleyici en iyi otomobil yıkama en iyi cam temizleyici en iyi döşeme temizleyici en iyi deri temizleyici en iyi döşeme temizleyici en iyi lastik parlatıcı en iyi kil bar
Yılın ürünü
Alaşımlayıcı alaşımlı tekerlek koruyucular

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *