2020 yılının büyük SUV’si: Seat Tarraco

Büyüyen bir hane halkınız ve yedi koltuklu bir arabanız varsa, bu günlerde geleneksel bir MPV yerine bakacağınız bir SUV- Koltuk Tarraco’nun yanı sıra bir kez daha satışta en iyi büyük SUV.
Koltuk, daha fazla motorun yanı sıra trim kombinasyonlarının yanı sıra aralığı genişletti, ancak her sürüm, bu yedi koltuklu SUV’yi 2019 ödüllerimizde başarılı kılan aynı çekici özellik karışımını sunuyor. Alıcılar için daha da fazla seçenek sunulduğunda, şimdi 2020’de daha da güçlü bir teklif.

Koltuk tarraco incelemesi

VW Group’un MQB platformuna dayanarak – Skoda Octavia’nın yanı sıra bu yılki ödüllerde de onur alan olağanüstü tasarımların temelini oluşturan aynı teknoloji – çocuklar için ve hatta daha kısa olan yetişkinler için yeterli alan var. Yolculuklar.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Birçok sahip sadece bu sırt sandalyelerini ara sıra kullanabilir, ancak gerekirse çok yönlülüğünüz olduğunu anlamak güzeldir. Orta sıra, büyük miktarda bacak mesafesi sunar ve bisiklet, scooter veya gençlerin yanlarında getirmek isteyebileceği başka bir şey için gerekirse, bunu en üst düzeye çıkarmak veya önyükleme alanını 700 litreye yükseltmek için öne veya geri hareket ettirilebilir. .
8
Bu reklamımızın reklamımız hakkında

Yerde yedi koltuğun tamamı ile sunulan 230 litre (Skoda Kodiaq gibi rakiplerden daha fazla), yüksek kalite ve içindeki malzemelerin sağlamlığı arasındaki denge, Tarraco’nun kaba bir şekilde kaba bir şekilde katlanması gerektiği anlamına gelir. yanı sıra ucuz hissetmeden ev hayatının sarılmasının yanı sıra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *