2018 Cenevre Motor Fuarı’ndaki

en iyi fikir araçları, yeni showroom hazırlanmış araçlardan çok daha sık, en büyük kalabalıkları motor şovlarında çeker, ancak fikir araçları en vahşi konseptleri ve tasarımları da sunar ve aynı zamanda vardı 2018 Cenevre Motor Fuarı’nda görülecek çok şey.
Bunlar sadece bir gösteri standında oturmak için geliştirilen otomobiller olsa da, üreticiler için çok önemli araçlardır. Otomobil üreticileri, halkı ölçmek için fikirleri kullanabilir ve yeni kavramlara basın tepkisi ve doğrudan üretime kadar radikal olabilir.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

• 2018 Cenevre Motor Fuarı – Tam Yuvarlama
Konsept araçlar, yeni stil dillerini, yeni inovasyonun yanı sıra belirli markalar için yeni segmentleri önizliyor. Bu yıl Cenevre’de elektrikli fikirler son derece belirgindi, büyük üreticiler EV pazarına girişler yaptı. Otonom fikirler de önde gelen talep görüyordu ve gelecekte kendi kendini süren araçlar sağlama niyetlerini sergileyen birçok marka. Ölçeğin diğer ucunda, bazı fikirler çok yakında satışta göreceğiniz araçlara doğrudan gizlice göz atıyordu.
Bu yıl Cenevre’de gösterilen en önemli fikir araçlarından birkaçı ile altyazılı bir galeri hazırladık. Görmek için tıklayın ve endüstrinin en güncel tahminleri ve projeksiyonları kontrol et.
24

Cenevre şovundan çok sevilen fikir aracınız nedir? Yorumlarda bize düşüncelerinizi anlatın.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *