Whiplash raporu, yanlış beyanları kesme ücretleri

Aracın aksiliklerde kırbaç yaşadığını iddia eden insanlar için tıbbi değerlendirmelerin maliyeti, yanlış kırbaç iddialarını azaltmak için İngiltere’de ve Galler’de bir alıntıda kesilecektir.
Ön tıbbi rapor şu anda 700 £ kadar harcayabilir. Adalet Rahibi Chris Grayling, hükümetin ‘tazminat kültürünü’ kırmaya devam ettiği için bu sadece 180 £ ‘a kesilecek.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Hükümet, raporların masraflarını önemli ölçüde azaltarak, onları yaratan profesyonelleri, davacıları ihtiyaç duymadıkları muameleye almaya motive etmek için bir ödül almasını engelleyeceğini umuyor. Sigorta kapsamı işletmesi tarafından yapılan maliyet tasarrufları daha sonra sürücülere aktarılabilir.
• sigortalanacak en uygun fiyatlı araçlar
Her yıl yaklaşık 500.000 Whiplash sigorta kapsamı bildirimi yapıldığını ve birçoğunun sahte olduğuna inanıldığı bildirildi. Sigortacılara göre, primleri yılda 90 £ kadar artırıyorlar.
Yeni yönergeler Ekim ayında tanıtılacak ve Grayling, değerlendirmeyi ortaya çıkarmak ve bunları oluşturmak için gereken süreyi göstereceğini belirtti.
• Otonom araçlar 2015 yılına kadar yolda olabilir
Bay Grayling şunları söyledi: “Dürüst şoförler, istismar için mevcut olan bir sistemin pahasına ve değişim zamanı geldi.
Diyerek şöyle devam etti: “Tıbbi kanıtlar için gelişmiş, sağlam bir sisteme sahip olduğumuzu tespit ediyoruz – bu nedenle otantik beyanlar hala çözülebilir, ancak sahtekarlık piyasadan çıkarıldı.”
Whiplash davacıları için ödeme yerine rehabilitasyon
Bu arada Aviva, ödeme ödemeleri yerine rehabilitasyon ile tedavi edilmesi için küçük, kısa süreli kişisel yaralanmalara ihtiyaç duydu.
Reform için en yeni Yol Raporu’nda, DEPECT’nin bu reformlar kapsamında tipik sigorta kapsamı priminden 32 £ düşürmenin yanı sıra 900 milyon £ tasarruf sağlayabileceğini açıkladı.
Aviva’nın 2013 için verileri olan analizler, bir araç aksilikten kaynaklanan tüm kişisel yaralanmaların yüzde 94’ünün küçük kırbaç tipi yaralanmalar için olduğunu göstermektedir.
Tıbbi raporlar pahasına bir kesinti, yanlış kırbaç iddialarını azaltmaya yardımcı olacak mı? Aşağıdaki yorumlar bölümüne neye inandığınızı anlayalım

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *