Uncategorized

Automobili Pininfarina Pura Vision Electric SUV

İtalyan tamamen elektrikli lüks otomobil markası otomobili Pininfarina için yeni bir platform arıyor Pininfarina, bir ortağın yeni lüks yardımcı otomobil (LUV) için bir platform üretmesi için arayışında rotayı değiştirdi, Pura Vision Concept tarafından önizlendi.
Şirket, Bosch ve Benteler ile LUV için kullanılacak yüksek performanslı bir elektrikli otomobil platformu geliştirmek için taktik bir işbirliği duyurmuştu. Ancak, Car Express ile yapılan özel bir röportajda, yeni CEO Per Svantesson, diğer şirketler temas kurduktan sonra düzenlemenin beklemeye alındığını doğruladı. Partişenle ilgili bir karar şimdi “yaz başlarında” alınacaktı.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

• Dünyanın En Hızlı SUV’ları 2019
Svantesson, “Pura Vision platformu için belirli fırsatlar sunuldu,” dedi. “Bildiğiniz gibi Bosch ve Benteler ile çalışıyorduk; Platformları hakkında tam bir fizibilite çalışması yaptık ve son zamanlarda bize sunulan çok ilginç ve çok umut verici görünen birkaç olasılığı keşfetmek için biraz beklemeye aldık.
“Bir karar vermeye oldukça yakınız – bize altı ila sekiz hafta verin ve bu fizibiliteyi tamamlayacağız. Bizi yavaşlatmıyor ya da Timeplan’ımızı etkilemiyor. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *