Uncategorized

67.950 £ ‘dan

fiyatlandırılan yeni BMW X3 tabanlı Alpina XD3, son zamanlarda yüzleşmiş BMW X3’e dayanarak XD3’ün güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. Audi Q5’in yanı sıra Mercedes GLC Premium SUV’larına daha özel bir alternatif olarak 67.950 £ ‘dan fiyatlandırılan İngiltere’de sipariş verilmiştir.
Önceki XD3 gibi, bu yeni tasarım, BMW’nin X3 M40D’yi güçlendiren çift turbo 3.0 litrelik düz altı dizel motorunun ayarlanmış bir versiyonu ile güçlendiriliyor, ancak Alpina fitili güncellemenin bir parçası olarak daha da ortaya çıkardı.

Yeni Alpina XB7, BMW X7’yi 613bhp’ye ve 127 bin £ ‘a kadar alıyor

Eski aracın 330bhp ve 700nm tork yarattığı yerlerde, bu yeni tasarım, bir ECU Refash ve biraz daha fazla destek sayesinde 350bhp ve 730nm oluşturuyor. Alpina, 4.9 saniyelik 0-62mph sürenin yanı sıra 158mph’lik en yüksek hız için yeterli olduğunu belirtiyor.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Motor, BMW’nin sekiz vitesli otomatik şanzımanının yeniden kalibre edilmiş bir versiyonu aracılığıyla dört tekerleğe de sürücü gönderir. Ek güçle başa çıkmak için Alpina, X3’ün şasisini de geliştirdi ve sınırlı kayma arka diferansiyel, yeniden kalibre edilmiş uyarlanabilir amortisörler, daha kısa yaylar ve yükseltilmiş fren balataları taktı. Delilen kompozit fren diskleri benzer şekilde 1.680 £ opsiyon olarak belirtilebilir.
BMW’nin facelifreed X3’teki kozmetik ayarlarına ek olarak, XD3, Alpina’nın daha derin bir ön ayırıcı, daha agresif bir arka difüzör ve paslanmaz çelik dörtlü egzoz sistemi içeren normal stil paketini içerir. Yeniden tasarım Alpina’nın 20 inç çoklu kollu alaşım jantlarla tamamlandı.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *