Uncategorized

‘Üzgünüm Jeep, ancak Kia şimdi en iyi All-American SUV’u yapıyor’

itiraf süresi. Geçen ayın sonlarında, kendimi neredeyse çalıştığım ABD’de sıkışmış keşfettim (otomobiller ve kanser yardım kuruluşu); Hanehalkı üyelerini kontrol etmek (asla kolay); Annemin Jeep Grand Cherokee’ye hizmet veriyor (daha kolay); Mermiyi ısırmam gerektiğini ve özgürlüğün ülkesine taşınmam gerektiğini merak etmenin yanı sıra (er, hayır – sağlık ve sağlıklı yaşam sigortası kapsamı primleri için ödeme yapamıyorum).
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Uzun lafın kısası-barikatlar, boş havaalanları ve İngiltere’ye kısıtlı uçuşlar, kız kardeşimin evinden ‘kaçışımı’ engelledi ve barikatlı bir ‘topluluk’. Açık sözlü.

2022 satın almak için en iyi 10 en iyi SUV

Potansiyel olarak Kanada aracılığıyla, kırılmamı yardımcı olmak için engebeli, güvenilir ve risksiz bir transfer modu seçmeyi kendime borçluydum. Ayrılışımda yardımcı olmak için büyük bir maliyetli ve uygun fiyatlı otomobil – hepsi 2020 Dünya Otomobil ve Kamyon Ödülleri yarışmacılarına sahip olduğum için şanslıydım.
Alt orta fiyatlı otomobilim? 32.000 $ (26.000 £) ve Up Kia Telluride-neredeyse sınırlı fiyatlı olan büyük, kutu, tamamen yakışıklı, sınırda birinci sınıf ABD yapımı SUV. Hile oy pusulası sayesinde, Dünya Otomobilleri ve Yılın Kamyonu olarak oyumu aldı. 85 oylama meslektaşımın birçoğu-Genel Yayın Yönetmeni Steve Fowler dahil-istenen unvanı güvence altına aldığı için aynı şeyi yaptı. Giden 2019 wcoty şampiyonu JLR, Kia’yı Jaguar I-Pace’den miras aldığı için Kia’yı saygıyla tebrik etti-ancak Land Rover’ın önümüzdeki yıl savunmacı ile kapmak anlamına geldiği için sadece kredi üzerinde olduğunu uyardı.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *