Subaru XV SUV, 2021

için bir facelift alır Subaru, XV crossover’ın güncellenmiş bir sürümünü tanıttı ve bu da Mart ayında 31.665 £ ‘dan başlayan maliyetlerle satışa sunulacak.
Yeni XV için tasarım modifikasyonları oldukça küçüktür, yeniden tasarlanmış bir ön tampon, yeni radyatör ızgarası ve değiştirilmiş sis lambası çerçevelerine uzanır. Yeni 18 inç alaşım jantlar görünür ve XV kombinasyonuna plazma sarı ve ufuk mavisi olan iki yeni boya tamamlama seçeneği eklenir.

Subaru XV vs Mitsubishi Eclipse Cross vs Skoda Karoq

Subaru, kar, kir, çakıl ve çamur için belirli ayarlara sahip yeni bir aktarma organları kontrolörüne ek olarak, XV’nin şasisini yeni bir yay ve amortisör seti ile güncelledi. Sürücüler de aynı şekilde otomobilin motorunu ve Subaru’nun yakıt etkinliği ve performans için ayarları ayıran yeni SI-Drive sistemini kullanarak aktarma organları niteliklerini değiştirebilir.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

Güvenlik cihazları da bir destek alır. Şimdi, XV, crossover’ın burnunu ve yayaların yanı sıra zorluklar için kör alanları düzenli olarak kontrol eden yeni bir 180 derecelik ön monitörle ortak geliyor. Aynalar artık arabalar ve kamyon tersi olduğunda hemen aşağı doğru eğilir, park ederken çok daha iyi pozlama için.
Seçim yapabileceğiniz sadece iki trim seviyesi var ve güncellenen XV’nin maliyetleri giden modelden çok daha maliyetli görünse de, destek ancak Subaru eski otomobilin 1.6 litrelik motorunu baltaladığından beri. Yeni taban modelinin başlangıç ​​maliyeti tam olarak eşdeğer ön kayma modeli ile tam olarak aynıdır.
Giriş seviyesi SE varyant, otomatik LED farlar, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız Go, daha önce bahsedilen tüm güvenlik cihazlarının yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto’ya destek veren sekiz inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahiptir. Sürücü koltuğu ve kapı aynaları da aynı şekilde bir bellek işlevi içeriyor.
Menzil Subaru XV SE Premium, 33.665 £ ‘dan fiyatlandırılıyor ve deri koltuklar, entegre bir SAT-NAV sistemi, sürücü sandalyesi için sekiz yönlü güç modifikasyonu ve bir sunroof ile SE spesifikasyonunda gelişiyor.
Artık Subaru, XV’nin giriş seviyesi motorunu bıraktığına göre, sunulan tek seçenek 154bhp ve 196Nm torklu 2.0 litrelik düz dört benzin-hibrit sistem. Her tasarım, ortak olarak dört tekerlekten çekiş içerir ve motor yalnızca bir CVT şanzımanı ile belirtilebilir.
Gözden geçirilmiş Subaru XV’den ne yapıyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde anlayalım…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *