Mini, 2025

küçük patron için tamamen elektrikli yeni nesil küçük dönüştürülebilir olanı onayladı Bernd Korber, yeni nesil küçüklerin, küçük elektrikli süpermini ile birlikte oturmak için tamamen elektrikli dönüştürülebilir bir modelin çıkışını işaretleyeceğini doğruladı.
Yeni nesil küçük kapak, 2023’te satışa çıkmadan önce casusluk yapıldı. Küçük ve Çin SUV üreticisi Great Wall arasında geliştirilen tamamen elektrikli bir platform kullanarak mevcut nesil modelden daha küçük olacak.

Şimdi satın alınacak en iyi elektrikli SUV’ler

Korber, “Küçük dönüştürülebilir büyük ve özellikle sadık bir hayran kitlesine sahip. Bu aynı zamanda en son, yeni güncellenmiş model için büyük talep ile de gösteriliyor. Bu nedenle, bu araba konseptinin gelecek için başarısına sıkı sıkıya bağlı kaldık.” Dedi. .
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Mini, yeni dönüştürülebilir EV’nin 2025’te çıkış yaparak yeni nesil küçük kapaktan iki yıl sonra geleceğini doğruladı. Pratik olarak Çin’de inşa edilecek-Small, yeni nesil tüm elektrikli kapağın yeni bir şekilde çalışacağını söyledi. Zhangjiagang’daki bir tesiste ortaklaşa geliştirilen platform için üretim hattı.
Aracın oranlarındaki beklenen düşüşe rağmen, yeni modelin dört kişilik olmaya devam edeceğini doğrulayan küçük bir ayrıntı yayınlanmadı.
Otomotiv manzarası bundan dört yıl sonra oldukça farklı görünebilse de, bu andan itibaren yeni nesil küçük dönüştürülebilir, küresel olarak satışta sadece birkaç tamamen elektrikli dönüştürülebilir otomobillerden biri olarak özel bir kulübe girecek.
Yeni Fiat 500 C Electric’e doğrudan rakip olurken, Volkswagen 2027 yılına kadar marka tarafından alay edilen ID.3 elektrikli otomobilin dönüştürülebilir bir versiyonu şeklinde hazır bir rakib olabilir.
Yakın zamanda Facelifed Small Electric’in incelememize göz atın …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *