Uncategorized

‘Çok sayıda şirket, boş sürücüler için planlıyor’ cepler ‘

Birçok görünüşte gıcırtılı temizlik şirketleri veya devlet tarafından işletilen kuruluşlar suçtan suçlu bulundu-ancak bazı durumlarda boşaltmaya çalışırken rüzgara tehlikeli bir şekilde yelken açıyor Şüphesiz araba sürücülerinin cepleri.
Şanslarını zorlarlar, iffy fiyatlandırma ve şarj prosedürlerini benimserler, yapabilecekleri her kuruşu elde etmek için şüpheli yöntemler kullanırlar – ya da ne zaman ödemeleri gerektiğinde eşit derecede affedilemezler. Teknik olarak, yasadışı hiçbir şey yapmıyorlar. Ancak bu, maskaralıklarını en iyi veya ahlaki olarak haklı yapmaz, değil mi?
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

• Görüş: ‘Toplu taşıma fiyatları yasallaştırılmış hırsızlık anlamına gelir’
En yeni yerel otorite aldatmaca, sürücülerin yasadışı olmayan, ancak olması gereken suçlamalarla vurulmasının ideal bir örneğidir. Konseyler, park bölmelerinin sayısından daha ağır basan izinlerin sayısına rağmen, hanehalklarına “sakinler park izni” satmaktadır. Yasadışı, hayır. Dürüst olmayan, evet.
İlgili bir temada, konseyler kendi otopark koylarını çok kısa hale getirerek şirket içi yönergeleri kırdıklarında, arabası böyle bir körfezin ayak izini aşan bir şoföre para cezası için soygun (veya benzer bir şey) denenmiyor mu? Ve sürücüleri sınırların uygunsuz düşük olduğu yollarda ‘hızlandırmaya’ para cezası vermiyor (örneğin, çift anayollarda 30mph) alaycı, devlet destekli otoyol soygununun bir başka açık örneği mi?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *