Uncategorized

Yeni Lexus NX 300H Sport En son Lexus Range Güncellemeleri

Lexus, güncellenmiş bir dış görünüm, kabin için yeni özellikler ve biraz daha standart ekipmanlarla birlikte gelen NX SUV’sinin bir spor varyantını duyurdu. Diğer güncellemeler arasında NX ve RX için yeni seçenek paketleri ve RACY RC F ve GS F modelleri için yeni süspansiyon bulunmaktadır.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

• Şimdi satın alınacak en iyi 4x4s ve SUV’ler
Lexus NX Sport, 18 inç alaşım jantlar, siyah kaplamalı bir mil ızgara tasarımı ve eşleşecek kapı aynaları ekler. İçinde alüminyum yükseklikleri ile siyah deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar var. Standart olarak, çatlak öncesi sistemi ve uyarlanabilir seyir kontrolüne sahip yeni güvenlik kiti var. Ayrıca 8 inçlik SAT-NAV ekranı, DAB radyosu, iklim kontrolü ve otomatikleştirmeler ve silecekler alır. 33.995 £ ile bir NX 300H SE’den 1.000 £ ‘a mal oldu.
NX aralığına da bazı yeni renkler eklendi, listeye masmavi mavi ve güneş parlaması boyası eklendi.
NX ve RX modelleri (F Sport Trim’de) için Premier Paket, sırasıyla 5.750 £ veya 4.500 £ için bir yük üst düzey ekipmanı ekleyen yeni bir seçenektir. NX’te paket, SAT-NAV, 14 hoparlörlü bir ses sistemi, bir başlık ekranı, ısıtmalı direksiyon simidi ve uyarlanabilir süspansiyonun yanı sıra araba yüksek kirişleri, şerit koruma ve arka çapraz trafik uyarısı güvenlik sistemleri ekler.
RX’de Percier Pack, hoparlör sistemini, kafa ekranını ve ısıtmalı tekerleği ekler, ancak bir kart anahtarı ve panoramik bir sunroof alır. Her ikisinde de 360 ​​derecelik bir video kamera var. Ayrıca, RX, arka çapraz trafik uyarısı için bir araba fren işlevi de dahil olmak üzere yeni güvenlik özellikleriyle güncellendi.
Lexus RC F ve GS F performans otomobillerinde Lexus, sürüş ve kullanım geliştirmek için yeni Adaptie değişken süspansiyonu ekledi – ve yeni teknolojiyi karşılamak için tork vektör ve güvenlik sistemleri ayarlandı.
Lexus aralığı hakkında ne düşünüyorsun? En sevdiğin model hangisi? Aşağıda bize bildirin …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *