Uncategorized

BMW i8 sızdırılmış resimler

BMW i8, BMW’nin planladığından biraz daha erken tam üretim kaplamasında ortaya çıktı. Bu iki resim, 10 Eylül’de Frankfurt Motor Fuarı’nda otomobilin resmi çıkışından önce web’e sızdı.
• BMW i8 haberleri
İlk olarak 2009 yılında Frankfurt Show’da BMW Vision EfficientDynamics konsepti olarak ortaya çıkan i8, showroom’a doğru yolculuğunda önemli ölçüde değişti. Neyse ki, arabanın arkasındaki kargaşadan memnun olan yüzen uçan payandalar gibi ayırt edici tasarım ipuçları taşındı. Biraz drama eklemek için, üst mızraklı makas kapıları da, aşırı düşük eğimli oranlarla birlikte kalır.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

Görünüşe göre kapılar artık konsept gibi tamamen renkli camdan yapılmıyor, şarj portunun tekerlek tasarımı ve konumu ön tekerlek kemerine taşındı.
İç kısım, çizginin üstünde geniş bir ekran, dokunma duyarlı bir idrive kadran ve tanıdık bir gearlever ile mevcut BMW’lerin mahsulüne benzer. Direksiyon simidi, mavi renkte TFT göstergesi paneli ile birlikte özel bir tasarımdır.
Son zamanlarda I8’in kamufle edilmiş bir prototipini sürdüğümüzde ortaya çıkarıldığı gibi, karbon fiber ve alüminyum yapısı sayesinde plug-in i8, zeminin altındaki ağır bir pil paketine rağmen ölçeği 1.490kg’da fikirler. Bir elektrik motorunu toplam 357bhp ve 570nm tork çıkışı için 1.5 litrelik üç silindirli benzinli bir motorla birleştirir-bu, i8’i 4,5 saniyenin altında 0-62mph’den ateşlemek için yeterlidir, iddia edilen yakıt ekonomisi ve CO2 emisyonları 113mpg’dir. ve 59g/km’den az.
I8 önümüzdeki yılın başlarında satışa çıktığında fiyatların yaklaşık 90.000 £ ‘dan başlaması bekleniyor. Önümüzdeki hafta Frankfurt’ta kapakların ortaya çıktığı anda size tüm detaylar ve çok daha fazla resim getireceğiz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *