Sigorta endüstrisi, Hükümet’i özerk otomobilleri açıkça tanımlamaya çağırıyor

Sigorta endüstrisi, özerk otomobilleri tanımlarken hükümetin izlemesi için bir dizi kriter ortaya koydu.
Sürücüler konusunda endişeli Yeni otomobillerde farklı özerklik düzeylerini yanlış anlama, İngiliz Sigortacılar Birliği (ABI) Thatcham araştırmasıyla birlikte, kendi kendini süren otomobiller için 10 gereksinim listeledi ve hükümet ve otomotiv şeflerini atıfta bulunulan herhangi bir otomobili sağlamaya çağırıyorlar. Otonom bu kriterleri karşıladığı için.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

• Otonom arabalar hakkında bilmeniz gereken her şey
ABI ve Thatcham, otonom bir otomobilin tüm İngiltere trafik yasalarına uyması, güvenli bir şekilde “beklenen tüm durumları kendi başına yönetmesi”, insan girdisi gerekliyse sürücüye net bir devir sunması ve “kaydetmesi gerektiğini” kaydetmelidir. ve bir kaza sırasında hangi sistemlerin mevcut olduğunu bildirin. ”
Bu endüstri önerileri, Ekim ayında ilk parlamento okumasını yapan hükümetin otomatik ve elektrikli araç faturasının topuklarında sıcak geliyor. Tasarı, otonom araçlar için – sigorta şirketlerinin otomatik sistemlerin bir kazaya neden olduğu sorumluluğu kabul etmesini gerektiren bir dizi yasa ortaya koyuyor – ancak özerk bir otomobilin gerçekte ne olduğunu açıkça tanımlamaktan yoksun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *