Goodwood’da 469bhp

ile maruz kalan deneysel Polestar 2, Polestar, Firma’nın Tesla’nın çok daha paletli bir versiyonu olarak kurulan Goodwood Of Speed ​​Celebration’da Polestar 2’nin yeni bir kerelik prototip versiyonunu ortaya çıkardı. Yeni şasi teknolojisinin yanı sıra çok daha fazla güçle 3 rakip tasarlayın.
2’nin uzun çeşitli versiyonuna dayanarak, aynı 78kWh pil paketi ile çift elektrikli motor güç aktarma organı, 469bhp oluşturmak için bir yazılım uygulaması yeniden kalibrasyonu sağlandı-2’nin standart, yola giden sürümünde 67bhp’lik bir artış sağlandı. .
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor

Ancak, aynı şekilde bir şasi makyajı sağlandı. Pistler ön ve arka arka 20 mm daha geniştir ve araç da 30 mm düşerek daha düşüktür. Polestar 1 Coupe’den alınan yeni 21 inç jantlarla yer alan ek genişliğe uyacak şekilde, Poultar 2’nin gövdesine genişletilmiş tekerlek kemerleri takılmıştır.

Polestar 2 elektrikli araç dizisi 2021 için genişledi

Büyük yeni tekerleklerin arkasında büyük ölçüde büyük ölçüde artmış frenler, ön frenler ile aynı altı pistonlu Akebono frenleri Polestar 1’e donatılmış.
Yeni süspansiyon inovasyonu da var. Ayarlanabilir iki yönlü OHLINS damperlerinin yerini, yol otomobillerinden daha fazla yüzde 30 daha sert, yeni, özel yapım üretilmiş üç yönlü damperler, önde yüzde 80 daha sert ve aynı zamanda yüzde 40’dır. arka.
Polestar 2, Volvo S60 Polestar tarafından tasarlanan karbon fiber dikişinden yararlanır ve her ikisi de gelişmiş şasi sertliği sağlayan özel yapılmış bir arka dikiş çubuğu da vardır.
Araç, önden arkaya çalışan tek bir yarış şeridi ile beyaz renkte tamamlandı. Tamponlar, yan eteklerin yanı sıra fasya, renk kodlu bir gölgede tamamlanırken, vücut işlerinde ince aero ayarları ve soğutmaya yardımcı olmak için ön tamponda yeni bir alt bölüm vardır.
Hiçbir performans rakamı ortaya çıkmadı, ancak deney 2, Polestar’ın baş şasi mühendisi Joakim Rydholm’un elinde Goodwood Hillclimb’i yükseltecek.
“Sürüş özelliklerine ince ayar yapmak için sayısız saat geçirdik. Goodwood için yeni şasi kurulumu gerçekten bir sonraki seviyeye taşıdı ”diyor Rydholm.
Şimdi 2022’de gösteri nedeniyle yeni Polestar 3 hakkında kontrol edildi …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *